L'ESCOLA

l CEIP Colònia de Sant Jordi està situat al municipi de Ses Salines, a la localitat de la Colònia de Sant Jordi. El Centre està situat a l’entrada de la localitat a un espai relativament tranquil. L’entorn és molt agradable ja que es troba dins la finca de S’Avall i podem contemplar els seus pinars, la mar i el treball del camp com a finca agrícola.

El centre disposa de 3 unitats d’educació infantil i 6 unitats d’educació primària. Oferim els següents serveis: horari de 9:00 a 14:00 hores, menjador escolar i activitats extraescolars l’horabaixa.
El nombre total d’alumnes és de 165, dels quals 55 són d’educació infantil i 110 de primària. Actualment el centre compta amb 18 mestres per atendre les necessitats de tots els alumnes, alguns d’ells compartits amb altres centres.

La població de la Colònia era bàsicament mallorquina, dedicada a la pesca i provinent de poblacions veïnes, Ses Salines, Campos o Porreres. A partir dels anys 70 es va començar a desenvolupar el turisme, que actualment és el motor del nostre poble.
La població també ha experimentat canvis importants. Durant les dues darreres dècades s’ha anat incorporant població emigrant de la península, assentada actualment al nucli de població. I, posteriorment, han arribat també d’altres països, predominant població d’origen magrebí i sud-americana.
Aquest fet fa que hi hagi una pluralitat cultural important que ens enriqueix a tots. Per això, el centre té previst un Pla d’Acollida per donar resposta a les necessitats particulars d’aquest s alumnes.

Dels plans que té el Centre, aquest any hem prioritzat el Projecte ecoambiental. Al llarg del curs es duran a terme activitats per dinamitzar aquest pla educatiu.
Podeu consultar els Plans del Centre a l’apartat de descàrregues d’aquesta pàgina web.

Login

C.E.I.P Colonia de Sant Jordi

Carrer Ses escoles s/n
07638 Colònia de Sant Jordi (Illes Balears)
Telefòn I fax: 971655477
e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.