Notícies

Aquest curs hem tornat a organitzar les Jornades Culturals, aquesta vegada dedicades al nostre poble, la Colònia de Sant Jordi.

Hem realitzat diversos tallers amb l'objectiu de fer activitats diferents, més dinàmiques i participatives. Per això hem mesclat els alumnes de tots els cursos, així els grans ajuden els petits i tots podem aprendre de tots. És una manera de cohesionar tots els alumnes de l'escola i fer grup.

Hem realitzat els següents tallers:

- Taller de cuina: s'han elaborat robiols de confitura i cabell d'àngel  i galletes de mantequilla amb confitura.

- Taller de sal: s'ha preparat sal amb espècies i s'ha texit sal amb guixos de colors per fer potets de sal per decorar.

- Taller de pintar bosses de tela: Cada alumne ha triat una plantilla amb un dibuix per posar a la seva bossa. Després l'han fixat amb punta de plastidecor.

- Taller per pintar l'escola: s'han pintat jocs de pati i s'ha decorat la paret del pati d'infantil amb un mural. Hem posat l'escola més guapa!!!

- Taller de vídeo: s'ha realitzat un vídeo clip amb la participació de tots els alumnes i mestres. Hem partit del lloc de la Colònia que més agradava als alumnes i en aquests llocs s'ha enregistrat el vídeo. El podreu veure el dia de les portes obertes i pròximament estarà disponible a la pàgina web de l'escola.

Han estat tres dies molt intensos, però ens ho hem passat genial!!!!

Aquí vos deixam una petita mostra de fotografies.

 

 

Login

C.E.I.P Colonia de Sant Jordi

Carrer Ses escoles s/n
07638 Colònia de Sant Jordi (Illes Balears)
Telefòn I fax: 971655477
e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.